Geile amateur ariella22 (23)

Acties

Informatie

ariella22 (23)

Bericht van ariella22

Hallo) Mijn naam is Mira) In mijn jeugd was ik heel lief en het laatste kind, en nu ben ik opgegroeid als een vrouwelijk en onderdanig meisje) Ik heb onlangs gestudeerd voor architect, maar nu werk ik niet van beroep) In mijn vrije tijd dans ik op hakken

Informatie over ariella22

Naam: ariella22
Leeftijd: 23
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag lief meisje houdt van snoep) en drink graag Ik hou van water en kruidenthee) koolzuurhoudende dranken lijken mij niet lekker en gezond). Mijn hobbie(s): Ik was dol op volleybal, bloemschikken en tekenen op school) maar op 17-jarige leeftijd leerde ik dansen en naar de sportschool gaan en nu verdwijn ik daar altijd). Mijn favoriete muziek is Ik hou van eenvoudige en lichte muziek). Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Nadat ik in mijn jeugd de film 'Blue Lagoon' had gezien, werd ik verliefd op het beeld van een gekrulde, gebruinde en donkerharige man). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy style, en wees er bovenop en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun Ik vind erg verleidelijke sleutelbeenderen, brede schouders en een goed gedefinieerde kin, wat in mijn ogen een man erg sexy en mannelijk maakt.. Piercings: 1. Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben altijd heel nederig en aardig geweest). Mijn Sterrenbeeld is . Mooi aan mezelf: voorheen had ik veel complexen over mijn uiterlijk, maar ik heb hier lang aan gewerkt en nu kan ik verschillende dingen benadrukken die ik ongelooflijk leuk vind aan mezelf: lang rood haar, natuurlijke dikke lippen, een grote elastische kont en een kleine. Mijn levensdoel is: breng schoonheid in deze wereld. Mijn levensmotto is: je gedachten creëren je realiteit. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is . Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou